Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

Pravila

PRAVILA PROMOCIJE Ožujsko -
PROMOCIJA „Sa Žujom ne ostaješ kratkih rukava“

Uprava ZAGREBAČKE PIVOVARE d.o.o. Zagreb, Ilica 224, donosi, dana 16. svibnja 2022. godine, sljedeća

PRAVILA PROMOCIJE

Ožujsko - PROMOCIJA

Sa Žujom ne ostaješ kratkih rukava“

Članak 1. - PRIREĐIVAČ

Priređivač Promocije je ZAGREBAČKA PIVOVARA d.o.o. za proizvodnju piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, Ilica 224, 10000 Zagreb, MB: 3214435, OIB 83771985821.

Članak 2. - SVRHA PROMOCIJE

Svrha organiziranja i provođenja Promocije je promidžba robne marke Ožujsko odnosno proizvoda iz portfolija navedene robne marke.

Članak 3. - PODRUČJE I TRAJANJE PROMOCIJE

Promocija se priređuje i provodi u svim maloprodajnim trgovinama na području Republike Hrvatske. Promocija započinje 01. ožujka 2022. godine i traje do isteka zaliha promotivnih poklona.

Članak 4. - PROIZVODI/PAKIRANJA KOJA SUDJELUJU U PROMOCIJI

Proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u Promociji su:

 • Ožujsko pivo 0,33L, povratna staklena boca
 • Ožujsko pivo 0,5L, povratna staklena boca
 • Ožujsko pivo limenke od 33 cl
 • Ožujsko pivo limenke od 50 cl
 • Ožujsko pivo limenke 6 x 33 cl (multipakiranje)
 • Ožujsko pivo limenke 4 x 50 cl (multipakiranje)
 • Ožujsko pivo limenke 6 x 50 cl (multipakiranje)
 • Ožujsko pivo PET, (2 x 2 l) duo pakiranje
 • Ožujsko pivo PET, 1 l
 • Ožujsko pivo PET, 2 l
 • Ožujsko Limun 0,33L, povratna staklena boca
 • Ožujsko Limun 0,5L, povratna staklena boca
 • Ožujsko Limun limenke od 50 cl
 • Ožujsko Limun PET, 2 l
 • Ožujsko Grejp 0,5L, povratna staklena boca
 • Ožujsko Grejp limenke od 50 cl
 • Ožujsko Grejp PET, 2 l
 • Ožujsko Bazga 0,5L, povratna staklena boca
 • Ožujsko Bazga limenke od 50 cl
 • Ožujsko Rezano 0,5L, povratna staklena boca
 • Ožujsko Cool 0,5L, povratna staklena boca
 • Ožujsko Legendarno 0,5L, povratna staklena boca
 • Ožujsko Legendarno limenke od 50 cl
 • Tomislav 0,5L, povratna staklena boca

Članak 5. - PROMOTIVNI POKLONI I MEHANIZAM PROMOCIJE

5.1. PROMOTIVNI POKLONI

Predmetna promocija omogućuje potrošačima (dalje u tekstu: kupac ili sudionik), stjecanje promotivnog poklona „Žujina zakon jubilarna majica“ na način i u skladu s uvjetima iz ovih Pravila.

Ukupan fond promotivnih poklona (majica) je 14.000.

Broj majica kao i veličina su ograničeni te nakon što se majice određenog dizajna ili veličine sve podijele, više neće biti mogućnosti za odabrati navedeni dizajn ili veličinu.

5.2. MEHANIZAM PROMOCIJE

Mehanizam Promocije je sljedeći:

Kupovinom minimalno deset litara bilo kojeg proizvoda navedenih u članku 4. ovih pravila, koji mora/ju biti naveden/i na računu iz bilo kojeg prodajnog mjesta navedenog u članku 3. ovih Pravila, kupac može sudjelovati prijavom preko web stranice (osim R1 računa).

Promotivni poklon odnosno Žujinu zakon jubilarnu majicu, sudionik odabire tako da odabere jedan od 5 (pet) vrsta dizajna majica te veličinu majice prema Prilogu 1. ovog Pravilnika.

Prijava podataka od strane kupca je putem web stranice 130.ozujsko.com.

Nakon prijave na web stranicu, kupac će primiti poruku sadržaja: „Hvala na prijavi. Tvoja narudžba je uspješno zaprimljena“, a nakon čega sljedeći status kupac dobiva na mail adresu.

U slučaju ispravne prijave, kupac će na mail adresu dobiti poruku sadržaja:

„Čestitamo, tvoja prijava i narudžba zakon majice su odobrene! Pročitaj više o statusu i detaljima narudžbe niže: Odobrili smo tvoju narudžbu.

Tvoja majica upravo kreće u izradu, a kad bude gotova, isporučit ćemo ti je u najkraćem mogućem roku. O tome ćemo te dodatno obavijestiti e-mailom. U iznimnim slučajevima dostava se može malo oduljiti, pa te molimo za strpljenje."

U slučaju da kupac prijavi neispravan račun, koji ne sadržava 10 litara proizvoda ili nije iz razdoblja promocije i ne ispunjava uvjete ovog pravilnika, kupac će na mail adresu primiti poruku sadržaja:

„Bok [ime kupca],

Nažalost, provjerom smo utvrdili da tvoja prijava/račun ne ispunjavaju uvjete iz našeg Pravilnika, kojeg možeš pročitati ovdje. Ako imaš pitanja, slobodno nam se javi na ozujsko.pivo@molsoncoors.com.“

U slučaju da kupac prijavi dva puta isti račun u prijavnu formu na web stranici, prikazat će mu se poruka: „Ovaj broj računa je već iskorišten za prijavu. Molimo te da uneseš novi broj računa.“

U slučaju nepotpune prijave putem web-a (bez ključne riječi, broja računa, imena i prezimena, potpune adresa kupca, broja mobitela te e-mail adrese), kupcu će se prikazati poruka: “Molimo da popuniš sva polja u prijavnici“

U slučaju prijave putem web-a, ukoliko kupac krivo upiše broj mobitela, ili upisani broj mobitela nije uopće broj, uz polje za unos broja ispisuje se: „Broj telefona nije točan, molimo te da provjeriš broj.“

U slučaju prijave putem web-a, ako je upisani broj mobitela duži od 7 ili kraći od 6 znakova, uz polje za unos broja ispisuje se: „Broj telefona nije točan, molimo te da provjeriš broj.“

Kako bi sudjelovanje u promociji bilo valjano, kupac je dužan sačuvati original računa do primitka promotivnog poklona kao potvrdu kupnje minimalno deset litara proizvoda iz čl. 4 ovih Pravila.

Priređivač ne preuzima odgovornost za neispravne podatke.

U slučaju jednokratne kupovine više od deset litara na jednom računu s kojim sudjeluje u Promociji, kupac se može samo jednom prijaviti putem web-a,.

Svaki od sudionika Promocije ima pravo sudjelovati s najviše 2 (dvije) prijave, ali svaki put s novim brojem računa odnosno svaki od sudionika Promocije ovlašten je dobiti najviše 2 (dva) promotivna poklona odnosno 2 (dvije majice). Ako isti broj računa bude ponovno prijavljen više od jednog puta putem weba ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Smatrat će se da se radi o istom sudioniku Promocije u slučaju da sudionik Promocije prilikom ponovne prijave odnosno prilikom ponovnog sudjelovanja u Promociji naznači isti element prijave kao i tijekom prethodnog sudjelovanja u Promociji, pri čemu se u obzir uzima bilo koji od sljedećih elemenata prijave:

 • Ime i prezime,
 • E-mail,
 • broj telefona,
 • adresa za dostavu.

Prijave sudionika Promocije putem dostavljanja R1 računa, bit će proglašene nevažećima.

5.3. UTVRĐIVANJE BROJA RAČUNA

Promotivni pokloni će biti uručeni nakon ispitivanja istovjetnosti broja računa s brojem originala računa koji su sudionici dužni sačuvati do dana preuzimanja promotivnog poklona. Krivotvoreni brojevi računa ili brojevi računa s neovlaštenim promjenama bit će smatrani nevažećima.

Kupac je također dužan učitati račun prilikom prijave na web stranicu u svrhu uvida priređivača Promocije u isti.

5.4. DOSTAVA PROMOTIVNOG POKLONA

Svi promotivni pokloni koji će biti podijeljeni tijekom trajanja Promocije navedeni su u članku 5 ovih Pravila.

Priređivač će kupcu poslati promotivni poklon unutar 45 (slovima: četrdesetipet) radnih dana od dana potvrde ispravnog računa.

Priređivač će promotivne poklone poslati standardnom poštanskom uslugom na adresu koju kupac navede prilikom prijave na web stranicu.

Članak 6. - PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Promociji imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske osim zaposlenika Zagrebačke pivovare d.o.o., maloprodajnih trgovina u kojima se priređuje i provodi Promocija, zaposlenika agencija koje sudjeluju u organizaciji ove Promocije (IPT d.o.o., 404 d.o.o. i BBDO ZAGREB d.o.o., dalje u tekstu: Agencije), te članova njihovih užih obitelji.

Članak 7. - VRSTE I UPORABA PRIKUPLJENIH INFORMACIJA / PODATAKA

Sudjelovanjem u ovoj Promociji, sudionici su suglasni da Zagrebačka pivovara d.o.o. odnosno Agencije iz čl. 6 ove Promocije prikupljaju, obrađuju njihove osobne podatke koje su sudionici sami pružili u ovoj Promociji (ime i prezime, adresa, e-mail adresa, mjesto/grad i broj telefona). Sve osobne podatke koji se prikupljaju u vezi ove Promocije, Zagrebačka pivovara d.o.o. čuva u trajanju od jedne godine od dana završetka Promocije, osim ako sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u Promociji.

Zagrebačka pivovara d.o.o. će navedene osobne podatke u stavku 1. ovog članka koristiti za:

 1. Provođenje ove Promocije;
 2. Kontaktiranje kupca radi dogovora oko dostave promotivnog poklona;
 3. Dostavljanja promotivnog poklona kupcu.

Članak 8. - PRAVA SUDIONIKA VEZANA UZ OSOBNE PODATKE

Sudionici Promocije imaju pravo slanjem maila na ozujsko.pivo@molsoncoors.com:

 1. Zatražiti pristup osobnim podacima koje je Zagrebačka pivovara d.o.o. pohranila.
 2. Zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje je Zagrebačka pivovara d.o.o. pripremila.
 3. Zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Zagrebačka pivovara d.o.o. pohranila.
 4. Zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Zagrebačka pivovara d.o.o. pohranila.
 5. Zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definirani način.
 6. Uložiti prigovor na podatke koje je Zagrebačka pivovara d.o.o. prikupila i obrađuje.

Članak 9. - OBJAVLJIVANJE OSOBNIH INFORMACIJA/PODATAKA

Zagrebačka pivovara d.o.o. neće dijeliti identifikacijske osobne informacije s drugim stranama, osim s trećim stranama koje provode u ime Zagrebačke pivovare d.o.o. i za njezin račun organizaciju isporuke promotivnog poklona.

Zagrebačka pivovara d.o.o. je ovlaštena otkriti identifikacijske osobne informacije/podatke sudionika kad je opravdano očekivati da će njihovo otkrivanje pomoći pri provedbi zakona ili je nužno kao posljedica sudskoga naloga.

Članak 10. - POTRAŽIVANJE SUDIONIKA PROMOCIJE

Sudionici u promociji nemaju pravo od Zagrebačke pivovare d.o.o. ili ostalih društava koja sudjeluju u organizaciji Promocije zahtijevati drugačije promotivne poklone ili promotivne poklone u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Promotivni pokloni se ne mogu zamijeniti za novac.

Sudjelujući u promociji, svi sudionici prihvaćaju uvjete navedene u ovim Pravilima.

Članak 11. - ODGOVORNOST PRIREĐIVAČA

Priređivač ne preuzima odgovornost u svezi eventualnih sporova oko prava na raspolaganje promotivnim poklonima.

Članak 12. - DODATNA DAVANJA

Sudionik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s promotivnim poklonom iz ove promocije.

Članak 13. - MOGUĆNOST PREKIDA PROMOCIJE

Zagrebačka pivovara d.o.o. zadržava pravo prekinuti Promociju, u slučaju okolnosti za koje Zagrebačka pivovara d.o.o. nije odgovorna, odnosno koje nije mogla spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema sudioniku.

Članak 14. - NADLEŽNOST SUDA

Sudjelovanjem u Promociji, sudionici su suglasni s ovim pravilima. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15. - PRAVILA PROMOCIJE

Informacije o Promociji, sudionici mogu pronaći na:

a) internetskoj stranici 130.ozujsko.com
b) promotivnim materijalima Promocije izloženim na prodajnim mjestima
c) radnim danom od 9 do 15 sati na besplatnom broju telefona 0800 300 800

Stupanjem na snagu ovih Pravila promocije odnosno njihovom objavom na na web stranicama 130.ozujsko.com prestaju vrijediti Pravila promocije „Sa Žujom ne ostaješ kratkih rukava“ od 05.02.2022. godine.

Prilog 1. Promotivni pokloni

U Zagrebu, 16.5.2022. godine

Miroslav Holjevac

predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare d.o.o.

______________________
Slavica Kozina
član Uprave Zagrebačke pivovare d.o.o.
______________________